Kitchen Jani blogja - CLOSED

hébekorba vélemények filmrű, képregényrű, néha csak ömlengés vagy az se, sírás-rívás, saját melók mutiba, linkajánlók, elolvadás, fasza képek mindenki örüljön

Fotóm
Név:
Lakhely: közel a Blahához, Hungary

illustrator, storyboard / comic artist & animator

2007. 09. 21.

new school

Meghökkenve tapasztaltam, hogy megváltozott kedvenc pestiestünk layout-ja (remélem, ez a jó szó rá, ha nem, jöhet egy szaki és kijavíthat). A hökkenést nem a változás ténye okozta, annak általában örülni szoktam, ha jónak tartom az irányt. Eddig a pestiestet jellemezte egyfajta visszafogott vagányság, amolyan "punkos elegancia". És eredetinek hatott (mindamellett, hogy tulajdonképpen nem más, mint egy vastag reklámújság, de ugyanakkor az egyik leghasznosabb program-infóforrás és még jó cikkek is találhatók benne, pl. a filmes rovatban). Ezzel szemben az új külcsín határozott visszalépés, se nem fiatalos, se nem vagány, tökéletesen semmilyen, sőt, szerintem tördelési, tipográfiai kívánnivalókat is hagy maga után (mondom ezt féllaikusként, de attól még ízlésem lehet). Olyan, mint egy mostanában a mozikba kerülő film címe: superbad.

2 megjegyzés:

Blogger LM írta...

talán kicsit szigorú voltam, de mint oly sok mindent, ezt is meg lehet szokni és bár aszittem, ezután az Exit veszi át nálam az első helyet a heti-ingyenes-infóújság ügyét tekintve, továbbra is a Pesti Estért nyúlok először. nevezzük márkahűségnek... de hát voltaképpen ez nem véletlen, hiszen hosszú évek alatt meg lett ágyazva ennek. azért továbbra is örülnék, ha észbe kapnának és felfogásban kicsit visszatérnének az egészségesen formabontó stílushoz. áve.

10/16/2007  
Anonymous Névtelen írta...

miert ne:)

3/23/2010  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal