Kitchen Jani blogja - CLOSED

hébekorba vélemények filmrű, képregényrű, néha csak ömlengés vagy az se, sírás-rívás, saját melók mutiba, linkajánlók, elolvadás, fasza képek mindenki örüljön

Fotóm
Név:
Lakhely: közel a Blahához, Hungary

illustrator, storyboard / comic artist & animator

2007. 04. 28.

àllofogadàs, zavargàsok

Voltunk a tallinni modern muzeumban (KUMU), ahol egy mobiltelefonnal keszitett rovidfilmet vetitettek. Kulon erdekesseg, hogy az eloadast elo zene kiserte, amolyan modern dzsesszfeleseg, erdekes volt... Utana persze allofogadas vart minket, kaja minden mennyisegben. Ezek mindig olyan faszak tudnak lenni, ingyen kaja, pia, todul a sok sznob a vajuhoz...
Finom kajak voltak, es egy kulon erdekesseg, amit meg sehol sem lattam, a tanyer oldalan egy muanyag tarto a poharnak, hmm... Nem tul elegans, de praktikus, ez lathato a fenti kepen.
Aztan az este egy hazibuliban folytatodott. Atlagos Erasmus hazibuli...

Vegul hazamentunk a koliba, es megtapasztaltunk valamicsket a 2 napja zajlo tallinni zavargasokbol is. Betort kirakatok, rendorok hadai (lasd kep)... hasonlo helyzet kb mint otthon volt, csak itt az oroszok zuznak, fujnak az esztekre, mert azok eltavolitottak egy orosz emlekmuvet es ez szerintuk gyalazat stb.

Remelem, nem fog komolyabbra fordulni a dolog, bar egy fiatal orosz srac mar meghalt, de hogy hogyan, miert, azt homaly fedi... ugyanis az oroszok vandalkodnak, tehat nem hiszem, hogy az esztek oltek volna meg. A rendorok pedig... allitolag a sracot leszurtak, es nem hiszem, hogy a rendorok szurkalnanak... Nem lehet tudni, a hirekbol nem sok minden derul ki errol.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal