Kitchen Jani blogja - CLOSED

hébekorba vélemények filmrű, képregényrű, néha csak ömlengés vagy az se, sírás-rívás, saját melók mutiba, linkajánlók, elolvadás, fasza képek mindenki örüljön

Fotóm
Név:
Lakhely: közel a Blahához, Hungary

illustrator, storyboard / comic artist & animator

2007. 04. 14.

SPARTAAAAAAAAAAAafrancba



300. percnek tünö. tömeny. unalom. semmi uj. hiaba harangoztak be. meghogy emiatt volt erdemes feltalalni a szelesvasznat. ujsagirok, basszus...
a film tök nulla. klisehalom. otvar szineszek. digi-kockahas. a csatajelenetek uncsik... nezd meg a rettenthetetlent. a gyürük urat... vagy a king kongban a dinosaurusos-üldözös reszt... abban van hype. az szekhez szegez.
a 300 cserben hagy.
helyenkent jo... klipes. erdekes. de ilyenböl nagyon keves van benne. talan lehetne belöle vagni egy 10 perces valamit, ami talan jobb lenne ennel a 2 oras valaminel... tömeny nulla... tömeny "minek".
bosszant. hogy kicsit remenykedtem es hiaba. fuck zack snyder. de irigylem, mert egy bena segg, es megis kap egy raklap manit, hogy ilyen filmeket csinaljon, amelyek semmire sem jok.
gladiator... mennyivel jobb. sokkal!
"disz! iz! spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" anyad.
enyhitendö a csalodast, nehanyan viccbe öltek a (gondolom) banatukat, felismerve, hogy a 300 gagyi. köszi nekik.
(vajon milyen lehet a kepregeny? ...ezek utan ovatos vagyok, bar biztos jobb a filmnel, mert ennel meg a szomszedok is jobb)

Címkék: , ,

1 megjegyzés:

Blogger LM írta...

itt nyug-szunk hej-ho vidd-hi-ru-la spar-ta-i-ak-nak meg-cse-le-ked-tuka-mit
meg-ko-ve-tel-ta moziszek...

4/28/2007  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal